Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας ( Α.Λ.Ε.Φ. )

Σχόλια       (2007 Σχόλιο #01): 9ο Λογοτεχνικό Εργαστήρι της ΆΛΕΦ

Η Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας διοργανώνει το 9ο Λογοτεχνικό Εργαστήριο 
και προσκαλεί τους συγγραφείς, που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιο έργο τους και να 
συζητήσουν τα έργα των άλλων, να δηλώσουν συμμετοχή. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής 
του εργαστηρίου θα είναι κάποιο Σαββατοκύριακο πιθανότατα των αρχών Μαΐου ή το νωρίτερο 
του τέλους Απριλίου, αλλά θα καθοριστεί λίγο αργότερα σε συνάρτηση και με τις υπόλοιπες 
εκδηλώσεις της ΑΛΕΦ. 

Το εργαστήριο δεν είναι διαγωνισμός, αλλά συλλογική προσπάθεια βελτίωσης των συγγραφικών δυνατοτήτων των μετεχόντων. Όλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ισότιμα, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας και συγγραφικής δράσης και οι μετέχοντες είναι κατά κανόνα ερασιτέχνες.
    Κανόνες Συμμετοχής
  1. Τα διηγήματα μπορεί να είναι Ε.Φ., Φάνταζυ, ή του ευρύτερου τομέα του Φανταστικού. Θα πρέπει να έχουν ένα λογικό μέγεθος, κατά προτίμηση να μην υπερβαίνουν τις 7000 – 8000 λέξεις.
  2. Τα διηγήματα θα πρέπει να υποβληθούν στους υπεύθυνους του εργαστηρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου 2007. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν νωρίτερα με τους διοργανωτές Κώστα Χαρίτο (kcharit@sch.gr ) ή Βάσω Χρήστου (vasso@hol.gr) ή να γράψουν στην Έδρα της Λέσχης: «Για το Λογοτεχνικό Εργαστήριο», Γ. Μπλέσσα 32, ΑΘΗΝΑ 156 69. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γράψουν τηλέφωνο επικοινωνίας ή e-mail διεύθυνση για να μπορέσουν να έρθουν ευκολότερα σε επαφή μαζί τους οι διοργανωτές.
  3. Στο εργαστήριο μπορούν να συμμετάσχουν μέλη και μη μέλη της ΑΛΕΦ. Για λεπτομέρειες πάνω στη συμμετοχή μη μελών οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές εκ των προτέρων.
  4. Οι διοργανωτές θα φροντίσουν να μοιράσουν τα αντίτυπα στους συμμετέχοντες περίπου ένα μήνα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του εργαστηρίου και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν διαβάσει τα διηγήματα πριν το εργαστήριο και να εκφράσουν εκεί τις απόψεις τους.
  5. Επειδή ο αριθμός των διηγημάτων που θα συζητηθούν δεν μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που θα υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές. Όσα διηγήματα δεν συζητηθούν στο 9ο εργαστήριο, μπαίνουν αυτομάτως σε σειρά προτεραιότητας για το επόμενο.
Οι διοργανωτές : Κώστας Χαρίτος, Βάσω Χρήστου
(15/01/2007)

Επιστροφή στην αρχική σελίδα ειδήσεων.


Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε στις [ ].